Proizvodni program "Enter Finish d.o.o."
Na koji način dolazimo da savršenstva u izradi proizvoda

Veliki broj zadovoljnih klijenata i višegodišnje iskustvo kada je u pitanju izrada nameštaja po meri, garancija su našeg kvaliteta ! >> Izrada namještaja po mjeri od oplemenjenih materijala, iverice, medijapana i furniranog medijapana. Osnovna delatnost je dizajniranje i opremanje enterijera i izrada namještaja po mjeri i sve to radimo po želji naših kupaca.

U našoj ponudi mogu se naći: kuhinje, plakari, dječije sobe, cipelarnici, komode, američki plakari, kreveti, police, kancelarijski nameštaj <<

Izrada nameštaja po meri podrazumeva:

Dolazak na lokaciju i razgovor sa Vama, skiciranje posla i dogovor o Vašim željama i potrebama, odabir materijala i dezena, savjetovanje i preporuka sa naše strane.

Zatim pristupamo sečenju i pripremi materijala za sklapanje.I na kraju sklapanje samih elemenata i postavljanje na mjesto.U svakom trenutku smo otvoreni za bilo kakav dogovor ili ako vam je potreban savjet da bi ste svoj prostor što adekvatnije iskoristili. Naš krajnji cilj je da Vi budete zadovoljni i da taj komad nameštaja bude ukras u Vašem domu ili kancelariji.


Prodaja i izrada po porudžbini komadnog namještaja
ormari, komode, plakari, spavaće sobe, kuhinje, računarski stolovi, stolice, kreveti...

Naši proizvodi su naša preporuka